Meer dan 50 specialisten in hun vak staan voor u klaar. Innovatie & marktkennis zijn twee van onze twee pilaren. Vanuit die expertise willen we je kunnen helpen bij al uw auto, moto of elektrische vragen en dat door een hele reeks aan diensten te kunnen voorschotelen.

Leie Mobility Group huist meerdere merken onder één dak. Elk merk heeft zijn specialiteit in de mobiliteitssector maar gebundeld staan we nog sterker! Onze missie is om een totaalpakket aan u te kunnen bieden.

ONZE

MISSIE

De klant is het begin en eindpunt van alles wat we doen en de belangrijkste ambassadeur en referent van onze organisatie.

We analyseren voortdurend de bestaande en toekomstige klantenbehoeften in de breedst mogelijke zin, ontwikkelen mobiliteitsoplossingen op maat en passen onze interne processen en organisatie hierop aan.

We informeren de klant volledig en pro-actief, maken glasheldere en evenwichtige afspraken, kiezen alleen voor de meest kwalitatieve mensen en middelen en leveren alles correct zoals overeengekomen op de meest klantvriendelijke wijze. Wij doen de klant geen plezier hem/haar te dienen. De klant doet ons een plezier ons die kans te geven.

foto
foto2

ONTDEK

LEIE MOBILITY GROUP

Leie Mobility Group is de gebundelde kracht tussen onze mobiliteitsmerken. Om onze innovatie & marktkennis te tonen en om ons te wapenen in de automobielsector ontstond Leie Mobility Group.

U kunt terecht bij ons voor nieuwe wagens of jonge tweedehandswagens; personenwagens,
bedrijfsvoertuigen en elektrische voertuigen. Daarnaast hebben we een service voor herstellingen, onderhoud, carrosserie en auto ombouw. Ook om een voertuig op korte of lange termijn te huren bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze structuur

Structuur

MANAGEMENT

LEIE MOBILITY GROUP