MOBILITY CENTER

Onze Mobility Centers ontzorgen de klant die op zoek is naar een totaalpakket in de automobielsector. Onze one-stop-shop diensten omvatten onder andere onderhoud, carrosserie, belettering, verkoop, ombouw van uw voertuig, … en dat in verschillende filialen over heel Vlaanderen.

Op zoek naar een nieuwe of jonge tweedehands auto? We hebben voor elk type wagenliefhebber een wagen ter beschikking hebben en dat binnen ieders budget. Inbouw of opbouwwerken nodig? Geen probleem, we hebben alle kennis en expertise in huis om het tot in de puntjes af te werken.

LEER MEER

LEIE CENTER

Leie Center, ons hoofdfiliaal te Kortrijk. Leie Center is natuurlijk ook een Moblity Center maar meer dan gewoon een garage! We hebben diensten zoals onderhoud, carrosserie, belettering, verkoop, ombouw van uw voertuig, …

Daarnaast heeft Leie Center meer dan 100 jonge tweedehandsvoertuigen te koop!

LEER MEER

RENTIES

Renties, huur een wagen voor elke gelegenheid op korte of lange termijn.
Ruim gamma aan personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens, minibussen, koelwagens en aanhangwagens.
Met filialen in gans West-Vlaanderen veroveren we de markt.
Renties, time to rent.

LEER MEER

EDRIVE

Edrive, uw specialist voor elektrische mobiliteit!
Daarvoor importeren en werken we nauw samen met enkele gerenommeerde fabrikanten van elektrische voertuigen.
Bij ons kan u terecht voor elektrische steps, scooters, motors, auto’s en bestelwagens.

LEER MEER
Andere

LEIE NAUTIC

Ruim aanbod aan tweedehandsboten en invoerder van Malibu Boats en Axis Wake

LEER MEER

LEIE GRAPHICS

Wenst u uw voertuigen of gebouw te voorzien van uw logo? Een carwrap nodig? Dan bij je Leie Graphics aan het goede adres.

LEER MEER
Belgische verdeler van

VANDERHALL

Sinds juli 2020 zijn we officiële verdeler van Vanderhall voor West- en Oost-Vlaanderen. Vanderhall Motor Works is een Amerikaanse onderneming uit Provo, Utah en werd opgericht in 2010 door Steve Hall.

Het bedrijf vervaardigt handgemaakte autocycles of anders gezegd, wagens met 3 wielen. Met hun vintage look roadsters combineert Vanderhall het snelheidsgevoel van een supercar met het vrijheidsgevoel van een motor.

LEER MEER

JAC MOTORS

Als enige verdeler van JAC in België! Er is een enorme populariteit voor JAC voertuigen in het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Europa. Sinds 2019 vindt u nu ook JAC wagens in België, meer bepaald de JAC iev7s. JAC een samenwerking met ons merk Edrive.

Ze behoren tot de top 10 in de Chinese auto-industrie bestaan al meer dan 50 jaar en produceren gemiddeld 700.000 voertuigen per jaar.

LEER MEER